18 maart 2020 informatie praktijkexamens BBCH

Praktijkexamens CSPE Berg en Bosch College Houten, 

PIE, E&O en Z&W

De praktijkexamens CSPE op het Berg en Bosch College willen wij volgens rooster door laten gaan. Dit is mogelijk doordat:

  1. alle veiligheidsmaatregelen volgens de RIVM in acht genomen kunnen worden;
  2. er per praktijkexamen maar enkele leerlingen tegelijk in dezelfde ruimte het examen doen; 
  3. onderdelen van het praktijkexamen waar fysiek contact bij nodig zou zijn, vervangen kunnen worden door een andere opdracht;

Wanneer wij volgens rooster starten op maandag 30 maart aanstaande dan is er eind april ruimte om leerlingen die door ziekte of besmettingsgevaar het praktijkexamen niet kunnen doen, het onderdeel te laten inhalen. Vanzelfsprekend hopen wij dat zoveel mogelijk leerlingen het praktijkexamen op het geplande moment doen. Het rooster wordt (nogmaals) gedeeld door de mentor.

Aanwezigheid

Leerlingen die het praktijkexamens komen doen, mogen maximaal 30 minuten van te voren aanwezig zijn. Leerlingen kunnen plaatsnemen voor:

Z&W in hal 1
E&O in hal 2 

PIE in de hal beneden. 

Er wordt verwacht dat zij aan aparte tafels gaan zitten en minimaal drie meter afstand houden. 

De volgende richtlijnen worden gehanteerd voor aanwezigheid; de leerling is in goede gezondheid. Dus bij verkoudheid, verhoging, hoesten, keelpijn of neusverkoudheid wordt de leerling afgemeld. Bekijk hiervoor de actuele informatie de website van het RIVM.
RIVM Cornonavirus vragen en antwoorden

Afwezigheid

Een leerling moet zich in dit geval uiterlijk 30 minuten van te voren afmelden bij de examinator en bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Examinator Z&W: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Examinator PIE: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Examinator E&O: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Vervoer

Indien er geen Coronavirus maatregelen waren, zou er ook vervoer geregeld moeten worden voor uw zoon/dochter tijdens de examens. Het vervoer wordt door ouders geregeld, of u rijdt zelf, regelt het met leerlingvervoer of de leerlingen komen zelfstandig. Zorgt u dat u dit op tijd doorgeeft aan de vervoerder van het leerlingvervoer?

Veiligheid

Ouders/verzorgers die hun zoon/dochter naar school brengen voor het praktijkexamen, vragen wij buiten de school te blijven en/of te wachten. We hanteren de richtlijnen van het RIVM. 

Vragen

Indien u vragen heeft n.a.v. deze informatie dan zijn de mentoren het eerste aanspreekpunt. Daarnaast kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Informatie over de centrale examens (ne, en, wi, nask, bi, eco) volgt zodra deze bij ons bekend is. Vooralsnog gaan we uit van een start op donderdag 7 mei. Voor alle leerlingen succes met het voorbereiden en afronden van de examens.

 

Namens het bovenbouw team,

Angela Koot

Caroline Muilwijk

Brechtje van de Kant

Berg en Bosch College (Houten)